Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Нардеп Максим Гузенко допоміг із реконструкцією мосту на Липоводолинщині

У відповідь на звернення народного депутата від Сумщини Максима Гузенка (партія «Слуга народу») департамент інфраструктури Сумської ОДА виділив близько 2 млн гривень на реконструкцію дерев’яного мосту через р. Хорол, що в с. Русанівка Липоводолинської ОТГ. Об’єкт уже кілька років – у жахливому стані, що унеможливлює нормальне транспортне сполучення з частиною села. Про це обранець повідомив у Фейсбуці.

“Продовжуючи робочі поїздки, побував в с. Русанівка, що входить до Липоводолинської ОТГ. Там вже декілька років дерев’яний міст через р. Хорол в жахливому стані, що унеможливлює нормальне транспортне сполучення з частиною села.

На моє звернення департаментом інфраструктури Сумської ОДА було виділено близько 2 млн гривень на його реконструкцію. На даний час проходять тендерні процедури, до кінця серпня підрядну організацію буде визначено і почнеться активна фаза робіт.

Працюємо далі!”, – написав Максим Гузенко.

Нагадаємо, нардеп Максим Гузенко домовився про додатковий ремонт автодороги Р-44. Окрім запланованого на цей рік відновлення ділянки від с. Ворожба до с. Клепали, яка наразі вже завершена, буде відремонтоване дорожнє покриття від с. Клепали до с. Чумакове. Загальна протяжність відновлюваної ділянки складе майже 26 км.

4 листопада
3 листопада