Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Нардеп Максим Гузенко ініціює будівництво у Ромнах центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу») разом із керівником управління охорони здоров’я Сергієм Бутенком відвідали Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Головною метою візиту стало обговорення можливості будівництва подібного центру в м. Ромни. Про це обранець повідомив у Фейсбуці.

“Сьогодні разом з керівником управління охорони здоров’я Сергій Бутенко відвідав Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Був приємно вражений рівнем матеріально-технічного оснащення та підготовки персоналу.

“СОЦЕМД та МК” – це не тільки карети медичної допомоги, котрі обслуговують м. Суми та район, це комунікаційний хаб, куди стікаються дзвінки з усієї області і 20 диспетчерів розподіляють виклики на потрібні підрозділи. Більш того – оператор може надати рекомендації для надання першої медичної допомоги.

Чудовий, професійний колектив чисельністю понад 1200 осіб на чолі зі справжнім прихильником своєї справи Александренком Анатолієм Васильовичем щодня покращують показники своєї роботи та відшліфовують свою майстерність. До речі, середня заробітна плата у лікарів – близько 22 тис. гривень, а у молодшого медичного персоналу – 10 тис. гривень, що я вважаю відмінним показником.

Також обговорили можливі джерела фінансування для будівництва подібного центру в м. Ромни. Це буде важливий соціальний об’єкт, котрий збереже не одне людське життя!”, – написав Максим Гузенко.

4 листопада
3 листопада