Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Нардеп Максим Гузенко: Із 1 жовтня тарифи на електроенергію для населення будуть знижені

Уряд ухвалює постанову за підтримки Президента України про зниження з 1 жовтня тарифу на електроенергію до 1,44 грн/кВт-год для тих, хто споживає менше 250 кВт-год. Для тих, хто більше, тариф залишиться на нинішньому рівні —1,68 грн/кВт-год. Зниження тарифів торкнеться 80% українських домогосподарств. Про це у Фейсбуці повідомив народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу»).

Зміни тарифів, за словами обранця, прогнозуються і в сфері газопостачання, адже державна компанія «Нафтогаз» запустила газовий тарифний план – «Комфортний сезон», який діятиме з 1 жовтня 2021 року до 30 квітня 2022 року.

“Згідно з цим планом куб газу коштуватиме 7,96 грн з ПДВ незалежно від того, якою буде ринкова ціна на біржах. Це дуже вигідна пропозиція, адже на європейських біржах ціни на газ досягли майже 20 гривень за кубічний метр.

Крім того, «Нафтогаз» пропонує вигідний тариф для комунальних підприємств, які забезпечують населення теплом та гарячою водою: можна зафіксувати тариф на рік і платити по 7,42 грн за куб газу незалежно від його ціни на біржах.

Закликаю місцевих керівників не гаяти часу і скористатися цими вигідними пропозиціями, щоб збалансувати тарифи на тепло і забезпечити населенню стабільний та якісний опалювальний сезон!” – написав Максим Гузенко.

4 листопада
3 листопада