Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Нардеп Максим Гузенко передав військовим антидронову рушницю

Народний депутат Максим Гузенко продовжує підтримувати наших захисників найнеобхіднішим, аби разом боронити Україну від ворога. Цього разу парламентар передав військовим антидронову рушницю, за допомогою якої вдасться відбивати атаки  розвідувальних безпілотників. Таке сучасне озброєння наразі є вкрай важливим, зважаючи, яку шкоду дрони противника можуть становити для інфраструктури та мирного населення.

«Сьогодні передали нашим військовим антидронову рушницю. Тепер хлопцям легше буде боротися з розвідувальними дронами ворога.

Працюємо далі, для перемоги🇺🇦

Дякую всім, хто долучився!» – поділився Максим Гузенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Розповідаючи про черговий крок допомоги армії, народний обранець навіть не згадав про те, наскільки передане обладнання є дороговартісним, адже  найголовніше те, що у військових з’явився дієвий інструмент для убезпечення від загроз у небі.

Нагадаємо, нардеп Максим Гузенко передав Збройним силам України уже 14 автомобілів для кращої мобільності та виконання бойових завдань. Зокрема, відправлені автівки на передову, в один із найгарячіших напрямків фронту – Бахмутський, аби полегшити тяжкі будні українських захисників.

4 листопада
3 листопада