Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Нардеп Максим Гузенко передав жителям Дубов’язівської ОТГ нове авто швидкої допомоги та шкільний автобус

Сьогодні, 10 листопада, народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу») провів плідний день у Дубов’язівській ОТГ. Зокрема, вручив жителям громади новеньке авто швидкої допомоги та шкільний автобус. Деталі робочого візиту на Конотопщину обранець розповів у Фейсбуці.

“Сьогодні провів плідний день у Дубов’язівській ОТГ.

По-перше, передав місцевому навчально-виховному комплексу ключі від нового шкільного автобусу. Це один із 14 автобусів, які цього року отримали громади Сумщини для закладів загальної середньої освіти. Радий, що тепер діти з віддалених сел забезпечені комфортним доїздом до шкіл.

Тут же проінспектував будівництво спортивного майданчику зі штучним покриттям на території НВК, на який було виділено 5 млн грн із держсубвенції у відповідь на моє звернення до міністра фінансів України. Основні роботи будуть завершені уже в цьому році.

Далі зустрівся з працівниками пукту постійного базування бригад центру екстреної допомоги у смт Дубов’язівка. Медикам вручив новий автомобіль швидкої допомоги (VOLKSWAGEN Crafter). Авто має сучасне обладнання для надання людям якісної екстреної меддопомоги і комфортні умови для їх транспортування. Уся апаратура відповідає євростандартам.

Особисто перевірив і стан проведеного середнього поточного ремонту автодороги О190503 Сім’янівка – Дубов’язівка – Курилівка – Сулими – /Р-60/, куди спрямовано близко 24 млн грн. Роботи наразі завершені у повному обсязі. Транспортне сполучення функціонує на відмінно, шкільний автобус та швидка без проблем можуть дістатися до віддалених сел”, – написав Максим Гузенко.

4 листопада
3 листопада