12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

Нардеп Максим Гузенко пообіцяв підтримати ініціативу Президента щодо підняття зарплат медикам

Про це народний обранець від Сумщини Максим Гузенко (партія “Слуга народу”) повідомив у Фейсбуці, вітаючи сьогодні медичних працівників із професійним святом.

“Дорогі медичні працівники! Вітаю Вас із професійним святом!!!

Ви — мужні люди, бо тримаєте в руках тендітні людські життя. Вашому досвіду і турботі щодня тисячі людей довіряють найдорожче — своє здоров’я.

Я усвідомлюю, що для такої життєво важливої професії потрібні особливі умови — ті, які забезпечать комфортну роботу лікарям і швидку та якісну допомогу людям.

Питання відродження медичної галузі області — для мене пріоритетне. І в нас уже є конкретні результати в цьому напрямку. Минулого року на Роменщині відкрито 3 ФАПи: у Хмелівці, Коровинцях та Синівці. У цьому році проводиться масштабна реконструкція лікарні в Ромнах: роботи тривають повним ходом і мають невдовзі завершитися.

Крім того, уже виділені кошти на під’єднання соціальних закладів Роменщини, у тому числі й медичних, до швидкісного інтернету. Це дозволить підняти нашу медицину на новий рівень, забезпечить надання людям більш технологічних, сучасних, а отже якісних та оперативних послуг.

Радий згадати і те, що вже скоро медики Сумщини матимуть гідну мотивацію, адже днями Президент підписав указ про збільшення мінімальної заробітної плати для медичних працівників та лікарів! Зі свого боку, як народний депутат, докладу всіх зусиль, щоб ця гарна ініціатива стала якнайшвидше реальністю.

І, власне, до привітань. Шановні наші медики! На Вашу долю зараз випала дуже важка місія. Окрім давно відомих хвороб, боротися доводиться ще і з новою епідемією — ковідом. Бажаю вам сил і здоров’я на довгі роки. Нехай усе добро, зроблене Вами, повертається у рази більшим. Низький вам уклін за ваш професіоналізм, чуйні серця і врятовані життя!

P.S. І яке ж свято без подарунків!? Наступного тижня від мене сюрприз!”, – написав Максим Гузенко.

4 листопада
3 листопада