Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Нардеп Максим Гузенко: Прийняття законопроекту №2195 удосконалить процедуру продажу і передачі в користування земельних ділянок

Депутати Верховної Ради розпочали розгляд земельного законопроекту №2195, який змінить порядок продажу і передачі у користування земельних ділянок державної та комунальної власності. Про це у Фейсбуці повідомив народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія “Слуга народу”).

«Розпочинаємо черговий тиждень пленарних засідань Верховної Ради України!

Сьогодні ми розпочали розгляд чергового земельного законопроекту №2195 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо продажу земельних ділянок державної та комунальної власності або прав на них (оренди, суперфіцію, емфітевзису) через електронні аукціони». До цього законопроекту подано більше ніж 700 правок, які нам доведеться розглянути протягом цього пленарного тижня», — написав нардеп.

Законопроект №2195 передбачає внесення змін до Земельного кодексу України, законів України «Про оренду землі» та «Про використання земель оборони». Буде встановлений новий порядок продажу та передачі в користування земельних ділянок державної та комунальної власності, зокрема, шляхом проведення земельних торгів у формі електронного аукціону в режимі реального часу в мережі Інтернет.

Прийняття законопроекту удосконалить процедуру продажу і передачі в користування земельних ділянок, прискорить ці процеси та збільшить надходження до державного і місцевих бюджетів. При цьому реалізація законопроекту не потребуватиме витрат із держбюджету.

4 листопада
3 листопада