Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Нардеп Максим Гузенко привітав буринчан із Днем міста

Народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу») у Фейсбуці привітав жителів Бурині з Днем міста.

“Шановні Буринчани, щиро вітаю Вас з Днем міста! 🇺🇦

Бажаю всім безможної енергії, творчого натхнення та життєвих гараздів. Нехай у місті панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожній родині – затишок, мир, любов та добро! Зі святом!”, – написав Максим Гузенко.

Довідково. Дата заснування Бурині достеменно невідома. Перша письмова згадка про село Боринь (у деяких інших рукописних джерелах відома також як Баринь) датована 1688 роком. Вона була осаджена вільними черкасами (так тоді московіти звали українців) на землях пустоші Часького та Ослецького городищ, що мали назву «дикого поля» і належали попам путивльської церкви Миколи Чудотворця Великорецького. Згодом Буринь стала слободою та центром волості Путивльського повіту Курської губернії. У 80-ті роки XVII ст. село перебувало у володінні церкви, а з 1769 р. належало різним поміщикам. У середині XIX ст. землі Буринської волості належали поміщикам Черепову, Головіну, графу Апраксіну. Місто було волосним центром, а 1926 р. стало центром району.

Нагадаємо, Максим Гузенко максимально налаштований на плідну співпрацю з Буринською міськрадою. На жаль, до цього дня колишнє керівництво мерії особливої зацікавленості у комунікації з нардепом не проявляло, гальмуючи обговорення і реалізацію серйозних інфраструктурних проєктів. Але зі зміною влади, сподівається обранець, ситуація може змінитися, тож він готовий залучати державні інвестиції у соціальні та інфраструктурні проєкти на території Буринської ОТГ.

4 листопада
3 листопада