Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня

Нардеп Максим Гузенко привітав жителів Сумщини з Днем Незалежності

Народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу») у Фейсбуці привітав жителів Сумщини з Днем Незалежності.

“Дорогі жителі Сумщини! Українці!

Сьогодні особливий день і особливе свято. Нашій Незалежності вже 30!

Ці роки були для України багатими на знакові події, часто на випробування, але дали нам унікальний досвід та мудрість. Побудова сильної та незалежної держави — справа не з легких, але ми ні на мить не маємо зупинятися. Попереду — багато цілей і завдань задля зміцнення нашої стабільності та незалежності. І нинішній час – це дійсно час великих змін!

Сьогодні успішно триває процес державотворення. І я дякую кожному, хто долучається до спільної справи – розбудови європейської держави України. Наша країна починається з любові до неї кожного з нас, із тих зусиль, які ми вкладаємо в її розвиток. І це у нас із вами добре виходить. За цей рік нам разом вдалося здійснити низку масштабних проектів на Роменщині — від ремонту доріг до будівництва комунальних мереж. Попереду — ще більше змін. Переконаний, що згуртувавшись, ми обов’язково здолаємо всі негаразди і перетворимо свої рідні села, міста на процвітаючі території!

Окремо хочу подякувати тим, хто охороняє мир в Україні, її незалежність. Пишаюся нашими захисниками і віддаю шану Героям, які пожертвували життям заради рідної землі.

А всім українцям бажаю здоров’я, достатку, добра і Божого благословення!

Зі святом!”, – написав Максим Гузенко.

4 листопада
3 листопада