Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня

Нардеп Максим Гузенко привіз обіцяні сюрпризи до медзакладів Роменщини

Народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія “Слуга народу”) привіз обіцяні до Дня медичного працівника сюрпризи у Хоружівську, Тернівську амбулаторії та Семенівський ФАП.

“Видалася гарна нагода не тільки передати закладам необхідне обладнання — пральні машини та холодильники для зберігання медпрепаратів, але й у теплому колі поговорити з персоналом про їхнє життя та існуючі несвяткові проблеми.

Зокрема, думали про шляхи підписання з Національною службою здоров’я України додаткових пакетів для надання медпослуг населенню (у тому числі стоматологічних і паліативної допомоги), щоб збільшити фінансові надходження до закладів.

Серед важливих потреб — і придбання додаткового обладнання для підвищення рівня меддопомоги. У першу чергу будемо працювати над закупівлею гематологічного аналізатора, мікроскопів, нового лабораторного обладнання.

Ще раз дякую всім медикам за самовіддану роботу і теплий прийом. Зі свого боку забезпечу підтримку ваших побажань, а також президентських ініціатив, спрямованих на підвищення рівня життя і роботи медпрацівників”, – написав у Фейсбуці Максим Гузенко.

4 листопада
3 листопада