Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Нардеп Максим Гузенко провів робочу зустріч із ректором СНАУ

Народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу») провів робочу зустріч із ректором Сумського національного аграрного університету Володимиром Ладикою з приводу співпраці на найближчий навчальний рік. Про це обранець повідомив у Фейсбуці.

“Очільник вишу презентував напрацювання педколективу щодо розвитку аграрного напрямку в галузі освіти України і своє бачення найближчого майбутнього СНАУ, озвучив проекти та ідеї, які мають підвищити якість учбового процесу і зробити його цікавим та доступним для студентської молоді.

Як член Комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики зі свого боку я пообіцяв активно сприяти втіленню цих ініціатив у життя, у тому числі на законодавчому рівні, відстоювати питання захисту інтересів фермерів. Разом із ректором намітили головні пункти співпраці на найближчий навчальний рік.

Після обговорення також узяв участь у посвяті першокурсників СНАУ і особисто привітав молодь із новим навчальним роком. Хочу відзначити, що з моменту мого випуску виш значно змінився у кращий бік. Вважаю, що якісному вихованню спеціалістів агрогалузі сприяють сучасне матеріально-технічне забезпечення закладу і високий професіоналізм його педагогічного колективу.

Упевнений, що навіть після кількох років навчання у сьогоднішніх першокурсників так само горітимуть очі та сяятимуть посмішки!” – написав Максим Гузенко.

4 листопада
3 листопада