Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Нардеп Максим Гузенко: “Розглянули зміни до законів України, які підвищать якість харчових продуктів, що споживаються дітьми”

Сьогодні, 15 грудня, на засіданні комітету Верховної Ради України з питань агарної та земельної політики народні обранці обговорили три важливих законопроєкти, які будуть винесені на розгляд цього пленарного тижня. Про них у Фейсбуці розповів нардеп від Сумщини, представник Комітету Максим Гузенко (партія «Слуга народу»).

📍Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення якості харчових продуктів, що споживаються дітьми. Документ має врегулювати застосування гідрогенізованої пальмової олії у виробництві харчових продуктів, які здебільшого споживаються дітьми (зокрема молочних і кондитерських), та встановити вимоги до маркування продуктів, що містять пальмову олію.

📍 Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення права працівників державних сільськогосподарських підприємств, установ, організацій на одержання земельної частки (паю). Передбачає оптимізацію процедури приватизації земель державних і комунальних сільськогосподарських підприємств.

📍 Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення положень стосовно вчинення нотаріальних та реєстраційних дій в процесі набуття прав на земельні ділянки. Завданням законопроєкту є спрощення процедури набуття прав на невеликі земельні ділянки сільгосппризначення.

Заслухали також пропозиції Комітету до проєкту Плану законопроєктних робіт на 2022 рік та інформацію Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів відповідно до обговорюваних питань”, – написав Максим Гузенко.

4 листопада
3 листопада