Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Нардеп Максим Гузенко: “Українські виробники нарешті отримують реальну підтримку з боку держави і пріоритетні позиції на ринку держзакупівель”

В Україні законодавчо створені передумови для розвитку і модернізації вітчизняної промисловості. Президент Володимир Зеленський днями підписав закон про локалізацію. Про це у Фейсбуці повідомив народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу»), який активно підтримував цей законопроєкт.

“В Україні законодавчо створені передумови для розвитку і модернізації вітчизняної промисловості!

Президент Володимир Зеленський підписав закон про локалізацію, який активно підтримував я і мої колеги по фракції.

Внесені зміни до Закону України «Про публічні закупівлі», котрі вимагатимуть наявності української складової під час держзакупівель продукції машинобудування. У перший рік дії закону необхідно забезпечити не менше 10% української складової, у кожний наступний рік цей показник збільшуватиметься на 5%, доки не досягне 40%.

За розрахунками, впровадження локалізації принесе +4,2% зростання ВВП, +64 тис нових робочих місць, +8,75% зростання податкових надходжень до бюджету, +11,82% зростання продукції переробної промисловості.

Українські виробники нарешті отримують реальну підтримку з боку держави і пріоритетні позиції на ринку держзакупівель. Сподіваюся, що цими чудовими можливостями для розвитку активно скористуються промисловці Роменщини”, – написав Максим Гузенко.

4 листопада
3 листопада