Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Нардеп Максим Гузенко: “В Україні нарешті зникне монополія на ринку авіаперевезень”

Учора, 17 лютого, на засіданні ВР народні обранці ратифікували Угоду про вільне небо з Європейським Союзом. Документ створює спільний авіапростір між Україною та ЄС, взаємний доступ до ринків авіаперевезень із рівними умовами конкуренції та однаковими правилами. Про це у Фейсбуці повідомив народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу»).

“В Україні нарешті зникне монополія на ринку авіаперевезень (зокрема внутрішньому), адже іноземні компанії отримають право вільно літати у межах країни. Раніше такі рейси могли здійснювати лише місцеві авіаперевізники, передусім МАУ, і пасажири не мали цінової альтернативи. Тепер вона з’явиться у вигляді іноземних лоукостів — це суттєво знизить ціни на авіаквитки в Україні.

Важливо також, що Угода дасть нові можливості для українського бізнесу, економічних, культурних і транспортних зв’язків між Україною та державами ЄС. Крім того вона підніме наш авіасервіс на новий рівень, бо забезпечить впровадження євростандартів”, – написав Максим Гузенко.

4 листопада
3 листопада