Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Нардеп Максим Гузенко відвідав з робочим візитом Хмелівську ОТГ

Під час депутатських канікул нардеп від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу») намагається максимально присвячувати свій час роботі на окрузі. Сьогоднішній день для нього видався також насиченим. Про це обранець повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

“Зокрема, відвідав Хмелівську ОТГ, де разом із її головою Петром Панченком обговорили реалізацію найближчих масштабних проектів. По-перше, це будівництво водопровідних мереж у с. Заклимок Роменського району, на яке вдалося відстояти виділення державної субвенції у розмірі 400 тис. грн. Невдовзі почнуться також роботи з термомодернізації школи: кошти на ремонт її котельні ми вже знайшли – їх виділять з обласного бюджету.

Далі особисто проінспектував хід будівництва дороги Хмелів—Чернеча Слобода. Роботи йдуть за планом. Наступного року буде відновлена і дорога Ромни — Конотоп: уже оголошений тендер на її ремонт.

Наостанок заїхали в Смілівську амбулаторію, куди привезли раніше обіцяне обладнання.

Буду й надалі особисто контролювати важливі проекти, які реалізуються на Роменщині, щоб упередити їхнє затягування та можливе неефективне витрачання бюджетних коштів”, – написав Максим Гузенко.

4 листопада
3 листопада