Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Нардеп Максим Гузенко: “Виконуємо передвиборчі обіцянки щодо підвищення зарплат медикам”

Із січня 2022 року українські лікарі зароблятимуть не менше 20 тисяч гривень, а медсестри — 13,5 тисяч. Таку Постанову позавчора ухвалив Кабмін, повідомив у Фейсбуці народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу»).

“Документ передбачає встановлення доплат та надбавок залежно від складності, відповідальності, кваліфікації персоналу, умов та результатів роботи.

Це вагомий результат нашої роботи в парламенті! Збільшення зарплат медиків було одним із пунктів моєї передвиборчої програми та програм моїх колег-однопартійців, бо тема оплати праці лікарів роками взагалі не підіймалася. Наші ініціативи та пропозиції дали результат!

У 2022-му трансформація медичної системи відбуватиметься прискореними темпами, адже цього року на галузь виділено рекордний бюджет.

Окрім фінансових гарантій для медиків, пріоритетами стануть збільшення фінансування лікарень, що дасть можливість їх модернізувати, розвиток системи трансплантації в Україні та розширення сфери дії експериментального проєкту з аеромедичної евакуації”, – написав Максим Гузенко.

4 листопада
3 листопада