Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Нардеп Максим Гузенко випробував на собі перший у Сумах вейк-парк

У Сумах відкрили перший вейк-парк. Новий вид спортивного відпочинку в районі Студентського пляжу випробував на собі народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу»).

«Особисто відвідав та зробив перший заїзд. Круто, коли є молоді підприємці, які впроваджують нові проекти в рідному місті. Запрошую всіх на студентський пляж», — написав у Фейсбуці народний обранець.

Вейкбординг, або вейкборд – це екстремальний вид спорту, який поєднує в собі елементи воднолижного слалому, акробатики й стрибки. Він має схожість зі сноубордом, скейтбордом і серфінгом. У вейкбордингу виділяють дві дисципліни: вейкборд-катер і вейкборд-електротяга (кабельний вейкбординг). У катерному вейкбордингу спортсмен їде за катером, тримаючись за фал, і виконує різні трюки за допомогою хвилі й трамплінів. У кабельному вейкбордингу рух спортсмена по воді відбувається за допомогою механізованої канатно-буксирувальної установки, що замінює катер.

Катання по воді на дошці медики всього світу визнали найкориснішим для здоров’я видом фізичної активності. Цей спорт досить безпечний, тому підійде людям будь-якого віку.

Сумський вейк-парк розміщений на ділянці площею 100 кв. м. Працювати він буде навесні та влітку: з 1 березня по 31 серпня. Тож усі бажаючі можуть уже зараз спробувати себе в одному з найпопулярніших у світі видів спорту та відпочинку.

4 листопада
3 листопада