16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

Нардеп Максим Гузенко вітає жителів Сумщини з Новим роком та Різдвом Христовим

Народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу») у Фейсбуці привітав усіх жителів області з Новим роком та Різдвом Христовим.

“Дорогі земляки, шановні жителі Сумщини!

Від щирого серця вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаю, щоб найкращою прикрасою 2022 року стали спогади добрих минулих подій та очікування майбутніх радостей.

Нехай у вашому домі назавжди оселяться щастя, добро, взаємопорозуміння та повага, життя сповниться яскравими фарбами. Нехай 2022 рік принесе лише позитивні моменти та приємні події.

Міцного здоров’я, любові та достатку вам! З Новим роком!”, – йдеться у привітанні.

Нагадаємо, що 2021 рік став для Роменщини результативним та насиченим. Завдяки депутатській роботі Максима Гузенка зроблено чимало, аби мешканці району відчули ще більше комфорту в повсякденному житті.

Уперше 161-й округ отримав такий обсяг інвестицій у дорожнє будівництво, що вдалося нарешті відремонтувати трасу Н-07 Київ—Суми—Юнаківка, яку не оновлювали більше 20 років, провести капремонти на автодорогах Н-12 Суми—Полтава, Р-60 Кролевець—Конотоп—Ромни—Пирятин, Р-61 Батурин—Конотоп—Суми, Р-44 Глухів—Суми, оновити низку ділянок інших доріг.

Реконструйований аварійний дерев’яний міст через р. Хорол у с. Русанівка Липоводолинської ОТГ і вже розпочали капремонт мостового переходу через р. Сула у Ромнах, якого люди чекали 20 років.

На території району з’явилися нові інфраструктурні об’єкти — сучасне міні-футбольне поле у с. Успенка Буринського району, спортмайданчики у Попівській ОТГ і в Дубов’язівському НВК, Центр надання адміністративних послуг у Липовій Долині та інші. «Розморозили» в Ромнах будівництво багатоквартирного будинку для особового складу Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС.

Значний розвиток цього року отримала медична й освітня галузі: придбали автомобілі для амбулаторій у селах Роменського району, шкільні автобуси для опорних навчальних закладів округу, реконструювали приймальне відділення Роменської ЦРЛ, провели ремонти й термомодернізацію шкіл і НВК.

Нарешті на території району впроваджені нові технології: 8 млн грн спрямовано на інтернетизацію комунальних установ (шкіл, бібліотек, ЦНАПів, ФАПів тощо) у віддалених населених пунктах 161 округу. Швидкісний інтернет безкоштовно провели у 56 селах Роменщини.

Народному обранцю вдалося відстояти й низку важливих соцільних проєктів, які вже реалізували за рахунок субвенцій із держбюджету. Це і будівництво водомереж, і реконструкція теплопостачання в комунальних закладах, модернізація шкіл та НВК, придбання комунальної техніки тощо.

Попереду — ще більше планів і нових проєктів.

4 листопада
3 листопада