Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Нардеп Максим Гузенко взяв участь в організації масштабного свята для дітей Роменщини

На Роменщині пройшов крутий і незабутній захід, організований для відпочинку юних борців. Байдарки, квадрацикли, батути, тир із пневматичною зброєю, лазертаги, польова кухня і 150 літрів каші! Так феєрично дітлахи відсвяткували завершення літнього спортивно-оздоровчого збору «Патріот країни», який тривав у Ромнах 12 днів. Активну участь в організації свята взяв народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія “Слуга народу”).

“Я не пам’ятаю на Роменщині заходу для молоді подібного масштабу. На берегу Сули зібрали більше 200 дітей: 107 із них — учасники тренувальних зборів (спортсмени із Сумської, Київської, Чернігівської, Полтавської областей), ще більше 100 — борці та звичайні діти з Недригайлова.

Дякую обласному депутату-однопартійцю Сергію Федині та Недригайлівському селищному голові Костянтину Волкову за активну участь в організації свята, а також за ініціативу щодо облаштування пляжів на берегу Сули. Днями почали розчищувати «дитячий» пляж. Уже є домовленості з представниками агролісу та благодійниками, щоб зробити тут лежаки, парасольки, інше обладнання для комфортного дозвілля дітей.

Радий підтримувати корисні ініціативи земляків!”, – написав у Фейсбуці народний обранець.

4 листопада
3 листопада