16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

Нардеп Максим Гузенко здійснив робочий візит до Вільшанської ОТГ

Про це народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу») повідомив у Фейсбуці.

“Днями були у Вільшанській ОТГ, чудовий приклад маленької самодостатньої громади.

Звичайно не обходиться і без проблемних питань, але завдяки порозумінню голови та депутатського корпусу налагоджена така комунікація з обласною та державною владою, що вони досить швидко вирішуються.

Наприклад, Вільшанська школа знаходиться в досить непоганому стані, бо дах та частину внутрішніх приміщень вільшанці відремонтували самі, а от з підвальним приміщеннями є проблеми, постійна волога не дає використовувати їх для навчального процесу.

Тому вже в цьому році завдяки фінансуванню з урядової програми “Спроможна школа для кращих результатів” буде виконано утеплення, гідроізоляція та ремонт підвалу, а також повністю замінена система опалювання. Також з субвенції на соціально-економічний розвиток ми профінансували будівництво нового мультифункціонального спортивного майданчика з поліуретановим покриттям для занять ігровими видами спорту.

Крім того, відвідали місцеву амбулаторію, її стан значно гірше, тому будем разом працювати, щоб вирішити і це питання. Для початку спробуємо придбати нове обладнання, а саме вкрай треба замінити стоматологічну установку, бо вона десь мого віку, та оновити лабораторне обладнання. Це дасть змогу взяти нові пакети в НСЗУ, що збільшить прибутки. Також думаємо, за який кошт зробити внутрішній та зовнішній ремонт.

Працюємо далі!”, – написав Максим Гузенко.

4 листопада
3 листопада