Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Нардеп Максим Гузенко звернувся до керівництва “Укрпошти” стосовно закриття відділень у сільських місцевостях

Останнім часом до народного депутата від Сумщини Максима Гузенка(партія «Слуга народу») надходить багато звернень стосовно закриття відділень “Укрпошти” у сільських місцевостях, тому обранець звернувся з даним питанням до керівництва підприємства.

“Щоб забезпечити повноцінне надання послуг людям в умовах збиткової діяльності у малонаселених місцевостях, керівництво «Укрпошти» вирішило організувати пересувні відділення. Про деталі цього переформатування гендиректор відомства розповів у відповіді на моє депутатське звернення щодо подальшої долі сільських поштових відділень.

Очільник «Укрпошти» запевнив, що мобільні відділення надають повний спектр послуг і забезпечують якість сервісу не гірше, ніж діючі неавтоматизовані відділення. Цей крок став необхідним через суттєве скорочення сільського населення, падіння обсягів наданих послуг, зношеність і незадовільний стан приміщень, які потребують значних інвестицій у ремонт і переоснащення, а також через підвищення цін на паливно-мастильні матеріали і комунальні послуги.

Як працюють мобільні відділення? Відтепер за визначеним графіком поштове авто приїжджає в узгоджене з місцевої владою приміщення і надає всі необхідні послуги. Автомобілі оснащені GPS-модулями, за допомогою яких контролюються робота відділень і дотримання графіків.

Крім того, в окремих селах поштові послуги додатково надаються закріпленою за населеним пунктом листоношою.

Режими роботи мобільних відділень встановлюються у залежності від кількості населення. Новий формат надання поштових послуг запровадять у всіх районах Сумщини до лютого 2022 року”, – написав у Фейсбуці Максим Гузенко.

 

4 листопада
3 листопада