Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Нардеп Михайло Ананченко: «207 захисників повернулися додому!»

Народний депутат Михайло Ананченко прокоментував великий обмін військових та цивільних, що відбувся сьогодні, 31 січня. З російського полону вдалося повернути 207 українців, серед них є і захисники із Сумщини. Парламентар відзначив зусилля команди Президента України у нелегкій справі повернення військовополонених, наголосивши, що робота над звільненням наших людей триває щодня.

«Серед звільнених з полону – військові Маріуполя, «Азовсталі», оборонці острова Зміїний, наші захисники з Донецького, Запорізького, Харківського, Луганського та Сумського напрямків.

Блискуча робота команди Президента Володимира Зеленського та усіх, хто щоденно працює над звільненням українців з ворожого полону.

Вітаю родини, які нарешті зможуть обійняти своїх найдорожчих! Чекаємо повернення усіх наших!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, днями нардеп Михайло Ананченко обговорив із міністром освіти України підтримку освіти в Сумській області. За його словами, планується подальша державна допомога школам Сумської області з придбанням шкільних автобусів, створенням безпечних умов навчання та реалізацією новітньої освітньої програми.

4 листопада
3 листопада