Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Нардеп Михайло Ананченко анонсував проведення міжнародного форуму з відновлення Сумщини

Народний депутат Михайло Ананченко продовжує працювати над відновленням Сумщини після масштабного ворожого вторгнення РФ. Робота триває у різних напрямках – від підтримки медицини, сприяння відбудові пошкоджених будівель до забезпечення спорядженням наших військових та добровольців.

Так, нещодавно парламентар разом із міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком передав у Сумську обласну екстренку три нові автомобілі швидкої допомоги, оснащені найнеобхіднішим для порятунку життя.

«Тим громадам, де машини були знищені ворогом під час окупації, та тим, що і сьогодні перебувають в зоні бойових дій, де майже щодня йдуть ворожі обстріли, вони просто необхідні” – наголосив Михайло Ананченко.

Завдяки зусиллям народного депутат бійці сумської тероборони отримали необхідні засоби індивідуального захисту – бронежилети та шоломи, яких взагалі не мали на початку весни.   Триває і підтримка наших захисників транспортом – за пів року війни  сумська Зе-команда на чолі з Михайлом Ананченком передала для них 16 автомобілів.

«Чим кращими будуть технічні можливості наших військових – тим легше їм буде наближати перемогу»,  – переконаний нардеп.

Також голова обласної організації партії «Слуга народу» відстоює питання збільшення фінансування тероборонівців, які першими стали на захист від ворога і продовжують нести свою варту.

Допомога у відновленні області відбувається не тільки через матеріальні здобутки, а й дипломатичні домовленості. Сьогодні Михайло Ананченко анонсував проведення визначної події для Сумщини – міжнародного форуму з відновлення області. Цьому передувала низка зустріч із послами країн, які підставили Україні дружнє плече у важку годину війни.

«Незабаром! Мега- подія в Сумах!

Разом з Дмитром Живицьким провели зустрічі з послами багатьох країн. Швейцарія, Чехія, Туреччина, Киргизстан, Узбекистан та багато інших готові допомагати у відбудові.

Тому, за ініціативи Сумська обласна військова адміністрація представників Верховної ради, груп дружби та іноземних парламентарів, готуємо в Сумах міжнародний форум з відновлення Сумщини.

Об’єкти енергетики та інфраструктури, житлова забудова, дороги.

Ворог наробив багато шкоди, тож роботи багато.

З нами весь цивілізований світ! Все буде Україна!🇺🇦» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 листопада
3 листопада