19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Нардеп Михайло Ананченко допоміг вирішити питання підтримки військових у громадах Шосткинщини

Прикордонні громади Сумщини, які переживають постійні ворожі обстріли,  потребують особливої підтримки, щоб впоратися з лихами війни. З цією метою народний депутат Михайло Ананченко здійснив робочу поїздку до Шостки та провів нараду з головами громад Шосткинського району, до якого входять території Глухівщини, Середино-Будщини та Ямпільщини. Одним із головних питань, які парламентар обговорив із керівниками місцевого самоврядування, стала допомога нашим захисникам. Саме цей напрямок роботи – у центрі уваги Михайла Ананченка з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

«Комунікація, як можливість вирішувати важливі задачі.

Днями зібрав голів громад Шосткинського району. Їх території межують з ворогом, тому майже щодня потерпають від обстрілів. Поспілкувалися, розглянули соціально-економічну ситуацію в регіоні та вирішили питання підтримки військових.

Продовжуємо працювати!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно нардеп Михайло Ананченко відвідав одну з найгарячіших точок фронту –  Бахмут, де особисто підтримав сумських військових, які відважно захищають Україну, та передав спеціальне обладнання для влучної боротьби з ворогом.

4 листопада
3 листопада