Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Нардеп Михайло Ананченко допоміг вирішити питання вивезення небезпечних отрутохімікатів із Шосткинщини

Народний депутат від партії “Слуга народу” Михайло Ананченко допоміг вирішити наболіле для жителів Шосткинщини питання – вивезення отрутохімікатів, що несли небезпеку людям та екології. Як повідомив парламентар, завдяки консолідації зусиль вдалося зрушити з місця проблему, що кілька років турбувала шосткинців.

“«Сумський Чорнобиль»
Більше шести років на території Шосткинської громади, що на Сумщині, складувались небезпечні отрутохімікати, які несли загрозу мешканцям та навколишньому середовищу.
До мене як до депутата Верховної ради звернулась голова фракції партії «Слуга Народу» Шосткинської міської ради Оксана Шаповал із проханням допомогти у вирішенні наболілого для всієї громади питання! Я був шокований даною проблемою і вирішив негайно реагувати! Ініціював зустріч із заступником міністра захисту довкілля та природних ресурсів Русланом Стрільцем. У ній брали участь міський голова Микола Нога та депутати Шосткинської міської ради, на якій обговорили шляхи вирішення проблеми.
До її вирішення оперативно підключились Сумська обласна державна адміністрація та Сумська обласна рада, зокрема депутат Сумської обласної ради Алексей Романько, подав звернення на виділення коштів з обласного бюджету для вивезення отрутохімікатів з території громади з подальшою їх утилізацією!
Завдяки спільним зусиллям депутатів та керівників усіх рівнів, нам вдалося зрушити питання з мертвої точки, вже сьогодні з території Шосткинської громади почали вивозити небезпечні отрутохімікати!
І надалі буду триматиму на контролі дане питання, тому що життя і здоров’я людей понад усе!!!” – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (2 человека и дорога)

4 листопада
3 листопада