Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Нардеп Михайло Ананченко: «Гідний соціальний захист українських воїнів – важливі питання порядку денного нашої роботи»

Народний депутат Михайло Ананченко поінформував про  результати пленарного засідання Верховної Ради України, що відбулося 30 травня. Зокрема, парламентар прокоментував прийняття надзвичайно важливих і актуальних рішень щодо надання військовослужбовцям додаткової відпустки,  винагороди захисникам за виконання бойових завдань і зменшення граничного призовного віку. Для народного обранця голосування за ці постанови було принциповим, адже він особисто опікується вирішенням проблем військових і відстоює справедливе забезпечення їхніх прав.

«Військовим буде дозволено мати 30 днів щорічної відпустки та 10 днів за сімейними обставинами. Законопроект прийнятий у першому читанні і найближчим часом буде прийнятий остаточно. Це важливе рішення для наших захисників, які мужньо боронять країну і заслуговують на відпочинок та час, проведений з рідними.

Також сьогодні у парламенті підтримали рішення про збільшення винагород військовим, курсантам, строковикам та тимчасово непридатним військовим, а також – про зменшення граничного віку перебування громадян на військовому обліку призовників з 27 до 25 років.

Підтримка, гідний соціальний захист та справедливе забезпечення українських воїнів – важливі питання порядку денного нашої роботи. Віримо в ЗСУ, працюємо далі!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, напередодні нардеп Михайло Ананченко підтримав голосування за невідкладний законопроєкт президента Володимира Зеленського, згідно з яким 8 травня встановлюється Днем пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Також вчора Верховною радою було погоджено введення стосовно Ірану  санкцій терміном на 50 років і схвалено законопроекти, завдяки яким в Україні спрощується виробництво дронів.

4 листопада
3 листопада