Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Нардеп Михайло Ананченко: “На зустрічі з міністром МВС України визначили пріоритетні завдання, спрямовані на забезпечення порядку в області”

Народний депутат від Сумщини Михайло Ананченко (партія «Слуга народу») разом із колегами-обранцями від Сумщини зустрілися з міністром внутрішніх справ України Денисом Монастирським та новопризначеним керівником поліції Сумщини Сергієм Чижом, щоб обговорити питання порядку і безпеки в області.

“Разом з народними депутатами «Слуги Народу» від Сумщини зустрілись з міністром внутрішніх справ України Денис Монастирський та новопризначеним керівником поліції Сумщини Сергій Чиж.

Колеги озвучили керівництву правоохоронних органів проблематику регіону, питання, що найбільше турбують людей на місцях. За підсумками зустрічі визначили пріоритетні завдання, спрямовані на забезпечення порядку в області. Ще одне рішення – зробити зустрічі системними, що дасть можливість вчасно реагувати на проблеми та виклики.

Нового керівника ГУНП на Сумщині Сергія Чижа очільник Нацполіції України охарактеризували як професіонала та досвідченого і відповідального керівника, який пройшов шлях від слідчого до заступника начальника поліції Харківщини. Тож бажаємо йому успіхів на новій посаді, сподіваємось на плідну співпрацю заради безпеки та порядку в області”, – написав у Фейсбуці Михайло Ананченко.

4 листопада
3 листопада