Вчора
15 жовтня
14 жовтня
12 жовтня
9 жовтня
8 жовтня
6 жовтня
4 жовтня
2 жовтня
24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня

Нардеп Михайло Ананченко передав новий мотоцикл фельдшеру, який потрапив під обстріл на прикордонній Краснопільщині

Народний депутат Михайло Ананченко підтримав самовідданого і сміливого медика Артема Міщенка, який працює у селі Тур’я Краснопільської громади. Героїчному фельдшеру, який попри постійні обстріли прикордоння щодня вирушає на допомогу людям, парламентар передав новенький мотоцикл і засоби захисту. Як розповів народний обранець, попередній транспорт Артема був повністю знищений під час ворожої атаки, а сам молодий чоловік отримав поранення. Вражає мужність  фельдшера, адже щойно оговтався, він  повернувся до праці і продовжує допомагати жителям сусідніх населених пунктів. Тож тепер отриманий мотоцикл стане у нагоді, щоб швидше діставатися до хворих і лікувати їх.

«Він присвятив своє життя служінню людям!

Артем Міщенко – медик не лише за професією, а й за покликом душі. Одразу після закінчення медучилища прийшов працювати фельдшером до ФАПу в с.Тур’я на Краснопільщині. І до сьогодні він щодня, в будь-яку погоду, за будь-яких обставин, під обстрілами і “під носом” у ворога їздить з Угроїдів до Тур’ї, аби надати допомогу місцевим мешканцям.

Того дня Артем, як завжди, був на роботі. За викликом приїхав до пацієнта, та в центрі села потрапив під обстріл. Отримав поранення в шию, декілька осколків довелось діставати зі спини – він дивом залишився живим. Та мотоцикл фельдшера було знищено повністю.

Щойно ставши на ноги, повернувся до роботи, хоч і їздити до сусіднього села було нічим.

Дізнавшись історію героїчного земляка, разом з командою “Слуги Народу” власним коштом передали новий мотоцикл та засоби захисту Артему. Бо, як то кажуть, герої серед нас, і вони не носять плащі. Зазвичай справжні герої – або в пікселі, або в білому халаті і на мотоциклі, як наш Артем!

Пишаємося Артемом, пишаємося нашими людьми! На них і тримається Україна!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат систематично підтримує медичні заклади Сумщини, зокрема – залучає благодійні фонди для підтримки лікарень області. Завдяки налагодженню зв’язків Михайла Ананченка із фондом «Разом для України» обласна лікарня та Конотопська ЦРЛ отримали партію медичних матеріалів.  Передав народний обранець допомогу і для лікарні Святого Пантелеймона, яка невдовзі має отримати статус кластерного медичного закладу.

4 листопада
3 листопада