Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Нардеп Михайло Ананченко передав швидкі допомоги для Сумщини від Олени Зеленської

Народний депутат Михайло Ананченко передав у місто Суми оснащені найнеобхіднішою медтехнікою автомобілі швидкої допомоги від першої леді України Олени Зеленської. Подробиці парламентар розповів на своїй сторінці у Фейсбуці:

“Мав честь передати 4 нові автомобілі обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.
На початку вторгнення центр екстреної допомоги передав 22 машини зі свого автопарку на ЗСУ, чимало втратили і під час окупації ворогом наших населених пунктів.
23 липня дружина Президента оголосила про збір коштів на «швидкі» для України – через фандрейзингову платформу UNITED24. 18 авто вже поїхали в регіони
Вдячній Першій Леді, що Сумщина опинилась в числі перших отримувачів. Бо, для регіону, де на прикордонні тривають бойові дії і не припиняються обстріли, такі машини просто необхідні!
Кисневі балони, кардіомонітори та дефібрилятори, електрокардіографи та апарати штучної вентиляції легень. В цих каретах швидкої допомоги типу С є все необхідне, щоб швидко й безпечно доправити тяжкопоранених до лікарні.
Кожен з наших медиків – герой відданій обраному фаху. Двом працівникам центру екстреної медицини вручив заслужені нагороди ” За врятовані життя!”.
Низько вклоняюся! Дякую за патріотизм та сміливість!”.

4 листопада
3 листопада