Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Нардеп Михайло Ананченко передав у Куп’янськ автомобіль для захисників із Сумщини

З початку повномасштабного вторгнення народний депутат Михайло Ананченко разом із сумською командою партії «Слуга народу» передав захисникам України вже десятки автомобілів, адже потреба у транспортних засобах є однією із найбільших. Цього разу парламентар привіз авто для бійців із Сумщини в одну з найгарячіших точок війни  –  Куп’янськ на Харківщині. За його словами, машина відповідає запитам військових і допоможе  у виконанні оперативних завдань.  Це вже не перша робоча поїздка політика на передову, щоб забезпечити наших воїнів необхідною технікою і підтримати бойовий дух.

«Чергова автівка для захисників із Сумщини була доставлена особисто в Купʼянськ Харківської області, де тривають важкі сутички з ворогом! Завдяки співпраці всіх депутатів від «Слуги Народу» в Сумській області ми оперативно закриваємо потреби наших захисників на найгарячіших напрямках і продовжуємо  допомагати нашим Силам Оборони!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також під час поїздки на Харківщину народний депутат зустрівся із керівництвом Харківської обласної військової адміністрації та окремими депутатами для налагодження співпраці двох прикордонних областей. Михайло Ананченко висловив впевненість, що  зміцнення зв’язків між нашими регіонами дасть позитивні  результати,  разом вдасться здолати ворога і наблизити перемогу України.

Нагадаємо, нещодавно нардеп Михайло Ананченко передав партію техніки для бійців на Запорізькому напрямку. Зокрема, захисники із військової частини А4674 отримали радіостанції, генератори, польові душі, акумулятори та планшети.

4 листопада
3 листопада