Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Нардеп Михайло Ананченко передав захисникам Сумщини у Донецьку область чергове авто і Starlink

Народний депутат Михайло Ананченко здійснив чергову робочу поїздку в Донецьку область для підтримки захисників України. Цього разу парламентар разом із колегою із партії  «Слуга народу» Олександром Слюсарем передав  бійцю із Сум Starlink, який забезпечить стабільний зв’язок та Інтернет, а військовим із славнозвісної 58-ї бригади – надійний позашляховик, що допоможе їм у виконанні бойових завдань.

«Вчергове завітали на Донеччину.

Пишаюся мужністю та витримкою наших захисників! За словами генерала Сирського, російська армія зазнає великих втрат на Лиманському напрямку, тому маємо підтримувати військових та допомагати всім можливим.

Разом з колегами – депутатами від “Слуги Народу” Олександр Слюсар передали сумчанину, що боронить позиції на сході, Starlink, а 58-й окремій  Сумсько-Конотопській мотопіхотний бригаді чергове авто.

Разом до Перемоги!» – відзвітував Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо,  народний депутат вже неодноразово приїздив у Донецьку область, зокрема й у найгарячіші точки фронту, аби забезпечити військових найнеобхіднішим – від тактичної форми до транспортних засобів та технічного обладнання для боротьби з ворогом.

Також Михайло Ананченко відстоює у Верховній Раді прийняття законопроектів, спрямованих на гідний соціальний захист українських воїнів. Так, нещодавно українським парламентом було прийнято рішення щодо надання військовослужбовцям додаткової відпустки,  винагороди захисникам за виконання бойових завдань і зменшення граничного призовного віку.

4 листопада
3 листопада