Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Нардеп Михайло Ананченко передав зимовий одяг та бронепластини захисникам Сум

Для народного депутата Михайла Ананченка турбота про захисників залишається першочерговим завданням, тож активна робота у цьому напрямку триває щодня.

З початку повномасштабного вторгнення РФ парламентар опікується забезпеченням потреб добровольчих формувань – від спорядження, засобів індивідуального захисту до підтримки транспортом. За пів року команда “Слуги народу” від Сумщини передала на потреби захисників 16 автомобілів для кращої мобільності та оперативного виконання службових завдань. Михайло Ананченко також постійно порушує питання збільшення фінансового забезпечення добровольчих формувань, які нині утримуються лише коштом місцевих громад.

Вчора нардеп передав бійцям сумської територіальної оборони партію зимової форми та захисне екіпірування – 280 плитоносок.

«Добровольчі формування першими стали на захист міста. Контролюють в’їзди до обласного центру з метою виявлення диверсантів, і зараз, не зважаючи на погоду, в дощ, сніг, мороз вони несуть службу, тому мають бути в теплі.
Це перші 270 комплектів одягу, та формою впродовж 2 тижнів будуть забезпечені всі 100%!» – запевнив Михайло Ананченко.

На зимову форму з бюджету Сумської громади спрямували понад 8 млн грн. Попередньо спільно з ДФТГ визначили дизайн форми та функціональність.

Народний депутат Михайло Ананченко відзначив унікальність і сміливість сумських бійців. Парламентар повідомив, що зареєстровано кілька законопроєктів, які покликані на державному рівні врегулювати питання, пов’язані з діяльністю добровольчих формувань.

«Знаємо потреби захисників і разом над цим працюємо», – наголошує політик.

4 листопада
3 листопада