Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Нардеп Михайло Ананченко: Певен, що з новим керівництвом безпекова ситуація в області тільки покращиться

Народний депутат Михайло Ананченко взяв участь у першій робочій нараді, яку 14 квітня провів новопризначений голова Сумської обласної державної адміністрації генерал-лейтенант Володимир Артюх.  Парламентар переконаний, що новий очільник Сумщини зможе покращити безпекову ситуацію в області, питання оборони будуть для нього пріоритетними, адже він має великий досвід військової служби, і саме на таких керівників сьогодні Президент України  Володимир Зеленський робить ставку для роботи у прифронтових регіонах.

«Взяв участь у нараді із новопризначеним головою Сумської обласної військової адміністрації генерал-лейтенантом Володимиром Артюхом.

Обговорили питання відновлення об’єктів, пошкоджених внаслідок війни, роботу закладів освіти під час воєнного стану та, зокрема, функціонування в них захисних споруд, а також плани щодо забезпечення громадського порядку під час Великодніх свят.

Певен, що з новим керівництвом безпекова ситуація в області тільки покращиться, адже новий керівник має великий військовий та життєвий досвід, і більше 30 років присвятив службі у лавах ЗСУ.

Вітаю Володимира Миколайовича з призначенням, бажаю сил і витримки в такий непростий для всіх нас час. Попереду – багато роботи, тож будемо спільно працювати на благо рідної Сумщини, відновлювати міста і села, допомагати людям, підтримувати наших захисників і разом наближати перемогу.

Слава Україні!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нардеп докладає максимум зусиль для допомоги Збройним Силами України та забезпечення наших захисників усім необхідним. Зокрема, з початку повномасштабного вторгнення РФ Михайло Ананченко передавав бійцям засоби індивідуального захисту, тактичну форму, техніку та обладнання для боротьби з ворогом, разом зі своєю командою партії «Слуга народу» спрямував військовим десятки автомобілів для виконання бойових завдань та кращої мобільності. Щоб підтримати сумських воїнів, парламентар особисто побував і у найгарячішій точці фронту – Бахмуті.

4 листопада
3 листопада