Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Нардеп Михайло Ананченко підтримав студентський актив Сумщини у розробці молодіжних проектів

Народний депутат Михайло Ананченко долучився до тренінгу з проектного менеджменту від управління молоді та спорту ОВА та відділу молодіжної політики Сумської міської ради.  На переконання парламентаря, у воєнний час значення таких заходів для студентства зростає, адже попри все молодь має рухатися вперед, планувати майбутнє і разом працювати над втіленням нових цікавих проектів. Народний обранець відзначив великий потенціал студентського активу Сумщини, що надихає на успішну роботу заради розбудови країни.

«60 лідерів студентського самоврядування університетів, коледжів, учнівсього самоврядування міста Суми, а також Охтирки, Конотопу, Тростянця, Ромнів та Глухова навчилися писати проекти. В нинішній час це дуже потужно та цінно.

Говорили про перспективи та пріоритетні напрямки розвитку молодіжних проєктів та ідей, які можна реалізувати.

З упевненістю можу сказати, що розбудова молодіжної політики у надійних руках амбітної, цілеспрямованої та відповідальної молоді.

Наша молодь – це неабияка сила та стимул. Нам є і буде чим пишатися.

Разом до перемоги!

Слава Україні!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно підбито підсумки конкурсу щодо площі Незалежності у Сумах, реконструкцію якої ініціював нардеп Михайло Ананченко. Конкурс, організований управлінням містобудування та архітектури Сумської обладміністрації,  набув статусу всеукраїнського і залучив студентів, які представили своє бачення архітектурно-планувальної організації громадського простору центральної площі міста.

4 листопада
3 листопада