Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Нардеп Михайло Ананченко привітав свого колегу – чемпіона Олімпійських ігор Жана Беленюка

Сьогодні, 7 вересня, після “депутатських” канікул розпочала роботу шоста сесія Верховної Ради України дев’ятого скликання. Про це у Фейсбуці повідомив народний депутат від Сумщини Михайло Ананченко (партія «Слуга народу»).

Першим, кого привітав наш обранець із початком нового політичного сезону, став його зірковий колега з парламентської фракції, Жан Беленюк, який цього літа приніс Україні важливу світову перемогу – олімпійське золото!

“Починаємо новий політичний сезон. Після великих перемог у спорті мають прийти серйозні перемоги у житті держави. Буде не просто, але переконаний, що ми впораємось. Тим паче маючи в команді таких чемпіонів, як Жан! 😄“, – написав Михайло Ананченко.

Нагадаємо, Жан Беленюк – український спортсмен і політик, народний депутат IX скликання, борець греко-римського стилю. Він є багаторазовим чемпіоном світу і Європи. Найбільшу славу отримав цього літа, ставши чемпіоном Олімпійських ігор у Токіо: Україна вперше з 1996 року здобула золоту нагороду в греко-римській боротьбі.

4 листопада
3 листопада