25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня

Нардеп Михайло Ананченко – про хлопчика, який зустрічає вертольоти з прапором: «Пишаюся українцями та людяністю наших військових!»

Народний депутат Михайло Ананченко прокоментував зворушливе відео про юного патріота, який із державними прапором проводжає на завдання військових у гвинтокрилах. Парламентар висловив захоплення вродженим відчуттям патріотизму хлопчика, а також гордість за наших захисників, які проявили знак уваги до юнака і влаштували сюрприз: приземлили вертоліт неподалік і пригостили дитину цукерками.

«Українці точно народжуються із закарбованим кодом нації.

Мережею шириться відео з юним патріотом, який щодня виходив в поле з державним прапором, аби провести на завдання наших військових, які пролітали над ним на гвинтокрилах.

Можна лише уявити здивування і радість хлопця, коли одного дня вертоліт сів неподалік, а захисники передали малому солодощі!

Пишаюся українцями, та людяністю наших військових!

Все буде Україна!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, вчора нардеп Михайло Ананченко зустрівся у Ромнах із Надзвичайним та Повноважним Послом Швеції. Спілкуючись із дипломатом, парламентар відзначив історичні зв’язки між нашими країнами і висловив вдячність Швеції за послідовну підтримку України під час повномасштабного вторгнення РФ.

4 листопада
3 листопада