25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Нардеп Михайло Ананченко про поїздку до сумських воїнів на передову: «Потрібна зброя, якомога швидше і більше!»

Народний депутат Михайло Ананченко прозвітував перед сумчанами про свою поїздку на передову з колегами по Верховній Раді з партії «Слуга народу». Як повідомив парламентар, на «нулі» вони відвідали і підрозділи сумських захисників та поспілкувалися про їхні найгостріші потреби. За його словами, військові наголошують на першочерговій необхідності зброї, бо саме від цього залежать можливості української армії на фронті. Народний обранець вважає, що посилення міжнародної підтримки допоможе ЗСУ змінити позиції на полі бою, проводити контрнаступ і наблизити перемогу.

«Напередодні доленосного розгляду питання щодо виділення України військової допомоги у Конгресі США🇺🇸, з ініціативи Давіда Арахамії з колегами по фракції «Слуга народу» відвідали військових безпосередньо на лінії фронту, на самому «нулі». Звичайно ж не забув відвідати і наші сумські підрозділи. Маємо ким пишатися! Сумчани та сумчанки сьогодні обличчям до обличчя зустрічають ворога в перших шеренгах ЗСУ!

За результатами поїздки отримали чіткий сигнал від наших захисників – потрібна зброя, якомога швидше і більше! Допомога наших партнерів зараз критично важлива для утримання лінії фронту та накопичення сил і засобів для проведення контрнаступальних дій. В Україні ніхто не боїться агресора, і єдине, що нам заважає здобути перемогу в цій війні, – це відсутність достатньої підтримки країн-союзників.

Ми безмежно вдячні кожній країні за надану допомогу, але зараз ми наблизилися до рубікону, коли активність ворога зросла, а підтримка партнерів зброєю – знизилася. Керівництво держави активно працює над тим, щоб змінити існуючу розстановку сил. Маємо зробити все, щоб якнайшвидше отримати зброю, забезпечити Сили оборони та перемогти!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат  поінформував про те, що в сумському офісі партії «Слуга народу» організовано консультації щодо надання допомоги для сумчан, квартири яких постраждали від атак ворога.  Зокрема, йдеться про оформлення грошової компенсації за державною програмою «єВідновлення».

4 листопада
3 листопада