Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Нардеп Михайло Ананченко – про результати робочого тижня у Верховній Раді

Народний депутат Михайло Ананченко підбив підсумки роботи протягом тижня у парламенті. За словами народного обранця, спільно з колегами вдалося плідно попрацювати над прийняттям важливих законодавчих рішень. Крім того,  Верховна Рада України закликала міжнародне співтовариство до посилення військової, економічної, фінансової, гуманітарної допомоги Україні з метою щонайшвидшого відновлення територіальної цілісності України, виведення російських військ із нашої території та відновлення миру на європейському континенті.

«Прийняли Постанову про Заяву Верховної Ради України у зв’язку з десятою річницею початку Євромайдану та подій Революції Гідності. Ми вкотре наголосили, що членство України в ЄС і НАТО стане найкращою даниною памʼяті усіх героїв, які загинули у боротьбі за нашу свободу та європейський вибір.

Серед інших ухвалених рішень:

🟢 #9656-д, яким внесено зміни до Податкового кодексу щодо особливостей оподаткування банків, що забезпечить додаткові надходження в бюджет;

🟢 #9591, яким запровадили визнання результатів навчання осіб, які проживають на тимчасово окупованих територіях України;

🟢 #8011, яким ми забезпечимо права учасників війни на біологічне посттравматичне батьківство/материнство;

🟢 #9015, яким ми запровадили страхування інвестицій в Україні від воєнних ризиків, задля підвищення інвестиційної привабливості України навіть в умовах війни», – відзвітував народний депутат на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також Михайло Ананченко повідомив про призначення Віталія Коваля головою Фонду державного майна України. Парламентар привітав посадовця та висловив очікування фахової та ефективної роботи.

«Продовжуємо працювати заради захисту людей та України!» – резюмував нардеп.

Нагадаємо, Михайло Ананченко працює із представниками місцевого самоврядування над відновленням Сумщини. Про це йшлося на засіданні Комітету Верховної Ради України  з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування,  яке відбулося у Сумах.

4 листопада
3 листопада