Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Нардеп Михайло Ананченко про важливе голосування у Верховній Раді

29 травня Верховна Рада України ухвалила низку важливих законодавчих рішень. Про найголовніші з них повідомив народний депутат від партії «Слуга народу» Михайло Ананченко. Зокрема, як зазначив політик, парламент підтримав невідкладний законопроєкт президента Володимира Зеленського та встановив 8 травня Днем пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років.

«Короткий звіт за сьогоднішній парламентський день. Із найголовнішого, що ухвалили:

Законопроект #9278, відповідно до якого відтепер 8 травня відзначатимемо День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні. Буде вихідним днем, замість 9 травня, до речі.

Постанову #9333, якою стосовно Ірану вводяться санкції терміном на 50 років.

Законопроекти #9275, 9276, завдяки яким в Україні спрощується виробництво дронів.

Дякуємо ЗСУ та ППО, дякуємо українцям та українкам за стійкість, робимо для Перемоги та України все!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат Михайло Ананченко продовжує допомагати Збройним Силам України, підтримуючи захисників найнеобхіднішим, а також  підтримує жителів прикордоння Сумщини, які щодня потерпають від ворожих обстрілів. Днями парламентар  передав у прикордонну Краснопільську громаду енергонезалежне обладнання, яке стане у нагоді людям у разі відсутності світла і тепла.

4 листопада
3 листопада