Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Нардеп Михайло Ананченко про “Велике Будівництво”: “На Сумщині за 2021 рік збудовано і реконструйовано 6 амбулаторій та 6 приймальних відділень”

Медицина – у пріоритеті влади, аби створити необхідні умови і для лікарів, і для пацієнтів.  На цьому наголошує народний депутат від партії “Слуга народу” Михайло Ананченко, говорячи про результати “Великого будівництва”  у Сумській області за минулий рік.

“В рамках програми Президента «Велике Будівництво» на Сумщині у 2021 році збудовано та реконструйовано :
✅ 6 амбулаторій ( це 1366 кв.м.),
✅ 6 приймальних відділень ( 6099 кв.м.)
до яких закуплено,
✅ 6 апаратів УЗД,
✅ 5 КТ,
✅ 6 рентген – апаратів,
✅ 1 ангіограф.
Найбільша цінність, найдорожче, що у нас є – звичайно людське життя. Тому оновлені медичні заклади, то особлива радість.
Амбулаторія загальної практики сімейної медицини в смт. Вороніж у 2021-му була капітально відремонтована. Вперше, з часу побудови (50 років тому)❗На повне оновлення внутрішніх мереж, утеплення спрямували 8,7 млн. грн. коштів ДФРР. До фінансування долучилися і місцеві бюджети. 6 тисяч громадян, що тут обслуговуються, тепер отримують послуги в комфорті.
У приймальних відділеннях Шосткинської та Конотопської районних лікарень повністю оновлена діагностична база, закуплене нове обладнання, зроблені капітальні ремонти. Завдяки програмі Президента України «Велике Будівництво» створені умови і для пацієнтів і для лікарів. Вартість модернізації Шосткинського відділення майже 7 млн.грн. Конотопського -13 млн.
«Велике будівництво» не просто про ремонти і будівництво, це філософія ставлення держави до потреб людей❗Продовження буде!” – написав нардеп на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 листопада
3 листопада