1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня

Нардеп Михайло Ананченко – про візит Джастіна Трюдо в Україну і потужну підтримку Канади

Народний депутат Михайло Ананченко розповів про візит до Києва прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо, який особисто засвідчив потужну підтримку України. Парламентар підкреслив, що з початку повномасштабної війни Канада надала нашій країні другу за розміром фінансову допомогу –  3,64 млрд доларів. Подробиці про новий пакет канадської військової допомоги, а також про важливі рішення  Верховної Ради політик розповів на своїй сторінці у Фейсбуці:

«Вітаємо Джастіна Трюдо у Києві!

Потужний виступ у парламенті, тверда позиція щодо підтримки України у боротьбі проти агресора та черговий пакет військові допомоги на 500 мільйонів доларів. Також Канада долучається до коаліції F-16, буде тренувати наших пілотів, а ще – передає Україні конфіскований у рф літак АН-124!

Зараз це друга країна по фінансовій підтримці України: з початку повномасштабної війни надали вже 3,64 млрд $. Дякуємо, Канадо!

Також сьогодні з колегами звернулися до ООН, парламентів та урядів її держав-членів, міжнародних організацій у зв’язку з підривом окупантами Каховської ГЕС; збільшили відпустки військовим та запровадили реструктуризацію кредитів під час дії воєнного стану для людей на територіях, яких торкнулася війна.

Об’єднуємо Україну і світ заради перемоги!»

Нагадаємо, днями нардеп Михайло Ананченко здійснив чергову робочу поїздку в Донецьку область для підтримки захисників України. Разом із колегою по партії «Слуга народу» Олександром Слюсарем він передав військовим Сумщини позашляховик, що допоможе їм у виконанні бойових завдань, та Starlink, який забезпечить стабільний зв’язок та Інтернет.

4 листопада
3 листопада