Вчора
18 травня
15 травня
13 травня
11 травня
7 травня
6 травня
1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня

Нардеп Михайло Ананченко про візит Єнса Столтенберга у Київ: «Майбутнє України – в НАТО»

Вчора Київ та Верховну Раду України відвідав Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, демонструючи солідарність нашому народу з боку Альянсу. Коментуючи візит високопосадовця, народний депутат Михайло Ананченко відзначив, що Україна отримала запевнення про подальшу допомогу у  боротьбі з агресором. Разом із тим парламентар наголосив на важливості збільшення підтримки НАТО та  країн-членів Альянсу, адже наша держава сьогодні гостро потребує додаткових системи ППО та озброєння для армії на фронті.

«”Майбутнє України – в НАТО. І Україна стане членом НАТО”, – таку позицію вчора у Верховній Раді озвучив генсек Альянсу Єнс Столтенберг.

Але кожен день очікування цього рішення коштує життів наших військових і мирних громадян. Тому чекаємо від НАТО більше підтримки, більше зброї, а також створення спецфонду НАТО для підтримки України обсягом 100 млрд. євро терміном на 5 років, про який також йшлося під час візиту.

Україна заслуговує бути в НАТО. І доводить це щодня на полі бою!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, за ініціативи нардепа Михайла Ананченко реалізується проєкт «Код памʼяті», присвячений Героям із Сумщини.

4 листопада
3 листопада