Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Нардеп Михайло Ананченко просить замість феєрверків та петард згадати про захисників нашої держави

Народний депутат від партії “Слуга народу” Михайло Ананченко закликав сумчан та всіх українців у новорічну ніч відмовитися від феєрверків і петард, адже в Україні 8-й рік триває війна. Натомість він просить згадати про ветеранів і військових, які захищають нашу державу, та перерахувати кошти, які збиралися витратити на піротехніку, на благодійні потреби.

“Сьогодні, проїжджаючи центром міста, зайшов до магазину «Фейерверк» мав нагоду спостерігати величезну чергу до магазину із феєрверками🎉 та піротехнічними виробами. Я все розумію, що Новий Рік, що свято, що хочеться веселощів та нових емоцій, АЛЕ нагадую про те, що Україна вже 8 років веде війну з Росією, має десятки тисяч демобілізованих ветеранів, для яких кожен вибух на вулиці – це зовсім не свято і не веселощі, а спогади про постріли та розірвані міни…

Закликаю сумчан та всіх українців у Новорічну ніч замість запуску феєрверків та підпалювання петард, підняти келихи за справжніх українських героїв, які боронять наші кордони і завдяки яким ми маємо можливість сьогодні святкувати! А кошти, які ви планували витрати на піротехніку, переказати на рахунки благодійних фондів чи волонтерських організацій!
З прийдешніми усіх святами!🎄
Давайте поважати один одного!✊” – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 листопада
3 листопада