Вчора
18 травня
15 травня
13 травня
11 травня
7 травня
6 травня
1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня

Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»

Як уже повідомлялося раніше, за ініціативи народного депутата Михайла Ананченко реалізується проєкт «Код памʼяті», покликаний увічнити пам’ять про загиблих воїнів, котрі віддали життя за незалежність України. Передбачено створення та організацію роботи сайту, де буде розміщена інформація про загиблих воїнів, фото та пам’ятне відео – про їхнє життя, службу,  подвиги.

Парламентар на своїй сторінці у Фейсбуці детальніше розповів про те, як саме працюватиме проєкт:

«На кожній меморіальні дошці, окрім фото, імʼя та прізвища Героя, міститься QR-код, відсканувавши який ви потрапляєте на сторінку памʼяті полеглого захисника чи захисниці України.

Код на дошці Дмитра Буйвала направить Вас сюди – https://heroes.sumy.ua/hero/Буйвол-Дмитро#

Тут Ви зможете детально ознайомитися з біографією нашого героїчного захисника, та переглянути памʼятне біографічне відео, зроблене на його честь.

Маємо завжди памʼятати про полеглих захисників і розповідати про них нашим дітям, щоб вони, своєю чергою, розповідали своїм.

Тільки так ми збережемо наш код – памʼять про героїв, як нагадування – хоч через 10, хоч через 100 років – хто такі росіяни і чому вони нам не брати та не друзі.

Залишайте тут свої заявки – https://heroes.sumy.ua, щоб закарбувати в історії памʼять про ваших рідних та знайомих, а кожен сумчанин бачив і знав, які героїчні люди жили серед нас.

Вічна слава Героям!».

Нагадаємо, ініціатива народного депутата Михайла Ананченка щодо вшанування  полеглих Героїв була підтримана Сумською обласною військовою адміністрацією.

4 листопада
3 листопада