12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

Нардеп Михайло Ананченко: “Спорт повинен бути доступним для всіх — незалежно від віку та фізичних можливостей”

6 грудня у басейні СумДУ відбулася відкрита першість ДЮСШОІ «Інваспорт» із плавання. Участь у змаганнях взяли майже всі вихованці відділення.

Водні перегони пройшли на добрій, оптимістичній ноті. Передував їм парад відкриття, в якому взяли участь керівництво вишу, батьки спортсменів та інші вболівальники.

Усі переможці першості отримали нагородну атрибутику, люб’язно надану народним депутатом від Сумщини Михайлом Ананченком (партія «Слуга народу»).

«Те, що здоров’я є великою цінністю, особливо гостро ми відчули зараз, під час пандемії коронавірусу. Президент із першого дня роботи поставив найвищим пріоритетом життя і здоров’я українців, без чого неможливо побудувати щасливу країну з високим рівнем життя. Загальнонаціональна програма «Здорова Україна», яку ініціював Володимир Зеленський, покликана зробити здоровий спосіб життя частиною українського менталітету і збільшити тривалість життя наших громадян.

Тому для мене як народного депутата розвиток спорту на Сумщині завжди буде серед першочергових завдань. Разом зі своїми колегами по фракції ми активно сприяємо втіленню здорових ініціатив у області, підтримуємо змагання та спортивні проєкти всіх рівнів. Спорт повинен бути доступним для всіх — незалежно від віку та фізичних можливостей. Адже кожен українець заслуговує на довге та якісне життя», — відзначив Михайло Ананаченко.

Організатори змагань щиро дякують обранцю за всебічну підтримку спорту в області.

4 листопада
3 листопада