Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Нардеп Михайло Ананченко: “Сумщина додатково отримає не менше 200 млн грн на ремонт доріг місцевого значення”

Про це народний депутат від Сумщини Михайло Ананченко (партія «Слуга народу») повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

“Ми вже звикли їздити гарними дорогами. А все завдяки «Великому будівництву»!👨‍🔧

Програма Президента Володимира Зеленського дала можливість завантажити дорожників роботою, підняти рівень ВВП, бо в будівництві використовують виключно вітчизняні матеріали. Та головне – це значно вищий рівень життя. Бо гарні дороги – це й ціліші авто, і можливість швидшого доїзду карет швидкої, безпека та комфорт.

Про все це говорили під час форуму «Велике будівництво. Дороги». Побачили новітнє обладнання, яке безпомилково визначає якість виконання робіт.

За інформацією керівництва Служби автомобільних доріг на Сумщині минулоріч було відремонтовано 195 км доріг державного значення. На 2021 рік передбачено 220 км. Ключові об’єкти, будівництво яких буде продовжено в 2022 році, це автомобільні дороги Н12 Суми – Полтава та Н07 Київ – Суми – Юнаківка.🛣 На останній сьогодні і побували.

❗️ З державного бюджету на ремонт доріг передбачено фінансування 1 млрд. 913 млн. Найближчим часом в область надійде додатково не менше 200 млн грн. на ремонт доріг місцевого значення”, – написав Михайло Ананченко.

4 листопада
3 листопада