Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня

Нардеп Михайло Ананченко: “Успіху досягає те суспільство, в якому питання якісної освіти мають пріоритет і державну підтримку”

Народний депутат від Сумщини Михайло Ананченко (партія «Слуга народу») учора, 29 вересня, вітав освітян міста Суми з професійним святом – Днем працівників освіти. Про це обранець повідомив у Фейсбуці.

“Вчора мав честь вітати освітян міста Суми з професійним святом – днем працівників освіти.💐

Марк Твен сказав: «Вчити себе самого – благородна справа, але ще більш благородна – вчити інших…».

Учителі, вихователі, викладачі…Вони відіграють важливу роль у житті кожного. Лагідна рука учителя, що тримає долоню першокласника, вчасно перехоплений тривожний погляд підлітка, відверта розмова із старшокласником, мудрість і виваженість керівника-освітянина. Все це разом – їх щоденна робота, робота душі ,серця і розуму.

Шановні вчителі, ви – справжні майстри своєї справи, які вкладають частинку душі в своїх учнів. Тому особливо приємно було вітати безпосередньо моїх вчителів, рідної Сумської 23-ї школи❤️. Ще раз дякую вам, Ірина Михайлівна Мороз – вчитель англійської мови, Валентина Петрівна Крупеня – вчитель української мови, Сіренко Світлана Михайлівна – учитель математики, та мудра очильниця закладу – Педяш Наталія Олегівна за науку, терпіння та добре серце!

Сьогодні бути учителем відповідально і складно! Історія не раз переконувала, що успіху досягає те суспільство, у якому питання якісної освіти мають пріоритет і державну підтримку. Над цим ми зараз і працюємо.

А в переддень професійного свята, низький уклін всім освітянам. Здоров’я, талановитих учнів, поваги і шани. Зі святом!🎉🎊“, – написав Михайло Ананченко.

4 листопада
3 листопада