Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Нардеп Михайло Ананченко: “В рамках “Великого будівництва” на Сумщині збудовано 2 дитсадка і оновлено стадіон у Глухові”

Завдяки  “Великому будівництву” на Сумщині відкриваються нові дитячі садочки та оновлюються спортивні об’єкти. Про успішні результати програми в області написав народний депутат від партії “Слуга народу” Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці:

“👫 Діти повинні зростати в комфортних умовах❗
Минулого року серед об’єктів “Великого Будівництва” на Сумщині 2 дитячих садочка. Один із них у Сумах, збудований з нуля. На його відкриття чекаємо незабаром.
А от в Шостці створили “Казку”! І це не просто назва закладу👍 Приміщення блочного типу зі старими, ще радянських часів вікнами і дверями, тепер не впізнати! Вперше за 40 років на його капітальний ремонт з Державного фонду регіонального розвитку спрямували майже 10,5 млн.грн .
Друге завдання – здорова нація❗
Тому, “Велике будівництво” – це і спортивні об’єкти!⛹️🏋️ У Глухові на міському стадіоні “Дружба” відновлено асфальтне покриття та облаштовано лижеролерну трасу. Вартість робіт більше 5 млн.грн.
Такі зміни – це нова якість активного відпочинку, безпечні та комфортні умови для тренувань спортсменів та проведення змагань. Переконаний, що після ремонту буде можливість розвивати такі види спорту, як лижні гонки, біатлон, скейтбординг, велоспорт.
Продовжуємо розбудовувати країну разом!”.

4 листопада
3 листопада