Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Нардеп Михайло Ананченко відзначив 211-й батальйон ОК “Північ”

17 квітня 2022 року наказом Головнокомандувача ЗСУ був сформований 211-й окремий спеціальний штурмовий батальйон оперативного командування «Північ». До його особового складу входять мешканці Сумської області, переважно – сумчани. Після бойового злагодження на рідній Сумщині батальйон виконував бойові завдання в Донецькій області, зокрема, в містах Майорське, Ньюйорк, Торецьк та Бахмут. Вчора 211-й ОСБ відзначив першу річницю з дня створення. З цією важливою датою військових привітав народний депутат Михайло Ананченко, для якого підтримка українських захисників стала головним пріоритетом роботи з початку повномасштабного вторгнення РФ.

«Сьогодні рівно рік, як був створений 211 батальйон ЗСУ. Здебільшого він складається з сумчан, що на початку повномасштабного вторгнення за покликом серця стали до лав Тероборони на захист Сум, а згодом вдягли погони ЗСУ.

Безстрашні воїни! Герої!

Вони несуть службу у  найгарячиших точках. Не один раз відвідував їх під Бахмутом і бачив, як самовіддано хлопці захищають українську землю, знаю скільки безсонних ночей провели вони там, на передовій, і, нажаль, скількох побратимів втратили.

Вічна шана загиблим героям!

Мав честь особисто подякувати кожному захиснику 211 батальйону та їх командиру Володимиру Лаврику за самовідданість  і мужність!

Завдяки нашим героїчним землякам, тут, на Сумщині, люди мають  можливість працювати, ростити дітей та допомагати захисникам.

Ще раз  дякую нашим хлопцям за ратний подвиг і за службу !

Слава Україні!

На фото з командиром 211 батальйону Володимиром Лавриком та Героєм України, бригадним генералом, головою ОК «Північ» Дмитром Красильниковим» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат Михайло Ананченко не тільки активно працює над забезпеченням наших захисників усім необхідним – від форми до спорядження та автомобілів, а й виступив ініціатором створення документального фільму  про справжніх сумських героїв, які першими стали на захист міста від ворога. Стрічка “Суми. Ми дали їм під дих» показала, хто саме і як партизанили і підривали ворожу техніку, як згуртувалися у супротиві окупантам.

4 листопада
3 листопада