Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Нардеп Михайло Ананченко відзначив бійців 211-го окремого спеціального батальйону ОК «Північ»

Народний депутат Михайло Ананченко продовжує підтримувати захисників Сумщини, які мужньо боронять Україну від ворога. Парламентар постійно тримає зв’язок із військовими та оперативно реагує на їхні запити, забезпечуючи необхідним технічним обладнанням та автівками. Також народний обранець проводить зустрічі із нашими воїнами, щоб підняти бойовий дух хлопців та особисто подякувати їм за те, що вони роблять для нашої країни та всього українського народу.

Днями парламентар відзначив нагородами, зокрема й державними, бійців 211-го окремого спеціального батальйону ОК «Північ», який повністю складається  із жителів Сумської області. За словами Михайла Ананченка, своєю самовідданою службою батальйон заслужив повагу не лише жителів Сумщини, а й усієї України. Бійці пів року були в обороні Бахмуту, а зараз боронять кордони рідного краю.

«На минулому тижні вітали наших захисників зі святом.

Разом з головою Дубов’язівської громади Леонідом Біликом вручили відзнаки бійцям 211 окремого спеціального батальйону. За мужність та героїзм в боях проти російських загарбників наші захисники отримали нагороди, в тому числі і державного рівня.
Дякую кожному за службу! Завдяки вашому героїзму та мужності ми можемо жити і працювати!» – написав нардеп на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше Михайло Ананченко передав 211-му батальйону дрони та прилади нічного бачення. Таке обладнання дозволяє захисникам бачити більше і якомога далі, мати можливість спрацювати на упередження, а за потреби нанести удар у відповідь.

4 листопада
3 листопада